2399021235 6948586224 Νέα Καλλικράτεια
hero image
 
 
 
 
 
 
Πάτροκλος
Ζαχαροπλαστείο Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδική

Το ζαχαροπλαστείο μας “Πάτροκλος” το οποίο βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Καλλικράτεια, είναι δίπλα σας από το 1967 προσφέροντα γλυκές και ποιοτικές δημιουργίες οι οποίες μπορούν να συντροφεύσουν ευχάριστα κάθε στιγμή της ζωής σας.

Έχοντας αναλάβει από το 2010 η 3η γενιά, το ζαχαροπλαστείο μας, συνεχίζει με την ίδια αγάπη και μεράκι να δημιουργεί μοναδικές γεύσεις σε γλυκά.

Οι παραδοσιακές συνταγές που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, αλλά και οι ολοκαίνουριες προτάσεις του ζαχαροπλαστείου μας χαρίζουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στο σύγχρονο εργαστήριο μας
στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, παρασκευάζουμε λαχταριστές λιχουδιές τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής και ποιοτικού ελέγχου, ώστε να σας διασφαλίσουμε τη ποιότητα των προϊόντων μας σε όλα τα στάδια παρασκευής και επεξεργασίας καθώς και κατά την διάρκεια της μεταφοράς τους.

Με οδηγό την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε καταφέρνουμε να εξελισσόμαστε παραμένοντας όμως σταθεροί στην ποιότητα και στον σεβασμό απέναντι στη δουλειά μας και απέναντι σε όλους εσάς που εμπιστεύεστε και στηρίζετε το ζαχαροπλαστείο μας όλα αυτά τα χρόνια.

Το ζαχαροπλαστείο μας, είναι πάντα δίπλα σας, γλυκαίνοντας τις ιδιαίτερες στιγμές σας όπως είναι τα γενέθλια, ο γάμος, η βάπτιση του μικρού σας αλλά και κάθε κοινωνική εκδήλωση. Στον εξωτερικό χώρο του ζαχαροπλαστείου μας διαθέτουμε τραπεζοκαθίσματα όπου μπορείτε να απολαύσετε, με την παρέα ή την οικογένεια σας, τα γλυκά της αρεσκείας σας, κάποιο παγωτό καθώς και τον καφέ της επιλογής σας.

Κύριο μέλημά μας είναι η συνέχεια της οικογενειακής μας παράδοσης και η σταθερή εξέλιξη μας χτίζοντας διαρκείς και ειλικρινείς σχέσεις συνεργασίας, εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
επισκεφτείτε
το ζαχαροπλαστείο μας στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής και είμαστε σίγουροι
πως οι γεύσεις των γλυκών μας θα σας κερδίσουν.