2399021235 6948586224 Νέα Καλλικράτεια
 
 
 
Πάτροκλος
Ζαχαροπλαστείο Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδική

Το ζαχαροπλαστείο μας “Πάτροκλος” το οποίο βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Καλλικράτεια, είναι δίπλα σας από το 1967 προσφέροντα γλυκές και ποιοτικές δημιουργίες οι οποίες μπορούν να συντροφεύσουν ευχάριστα κάθε στιγμή της ζωής σας.

Έχοντας αναλάβει από το 2010 η 3η γενιά, το ζαχαροπλαστείο μας, συνεχίζει με την ίδια αγάπη και μεράκι να δημιουργεί μοναδικές γεύσεις σε γλυκά...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Για τη προσωπική σας ευχαρίστηση αλλά και για τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, το ζαχαροπλαστείο μας στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, σας παρουσιάζει μία μεγάλη ποικιλία από φρέσκιες και εξαιρετικές λιχουδιές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Φροντίζουμε να κάνουμε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας μοναδικές και γλυκές. Δημιουργούμε γλυκά για βαπτίσεις, γάμους και κάθε είδους εκδήλωσης καθώς και για μνημόσυνα.

Ποικιλία Γεύσεων

Ποικιλία Γεύσεων

Με πολύ φαντασία και αγάπη για την ζαχαροπλαστική, δημιουργούμε μία κλασικές αλλά και πιό μοντέρνες γεύσεις που σίγουρα θα σας κερδίσουν.

Φρέσκα Υλικά

Φρέσκα Υλικά

Δημιουργούμε εξαιρετικές γεύσεις εμπνευσμένες από παραδοσιακές μεθόδους, με ποιοτικά φρέσκα υλικά εποχής, σεβασμό και γνώση.

Επισκεφτείτε

Επισκεφτείτε

το ζαχαροπλαστείο μας στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής και είμαστε σίγουροι πως οι γεύσεις των γλυκών μας θα σας κερδίσουν.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας , παρασκευάζουμε λαχταριστές λιχουδιές τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής και ποιοτικού ελέγχου, ώστε να σας διασφαλίσουμε τη ποιότητα των προϊόντων μας σε όλα τα στάδια παρασκευής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ